Onze bedrijfsfilosofie

deco-blob-3 decoration

Onze bedrijfsfilosofie

Onder het motto: “Wij laten kennis voor u werken” streven wij onze ambitie na om hét subsidieadviesbureau te zijn op het gebied van de aansluiting onderwijssector en  arbeidsmarkt(issues). Voor een doeltreffend advies, stellen wij de visie en de strategische beleidsprioriteiten van onze opdrachtgevers te allen tijde voorop. Een subsidie is altijd een middel om de realisatie van de eigen plannen dichterbij te brengen door - ten dele - te voorzien in de aanwezige financieringsbehoefte.

Wijzelf kenmerken als een ambitieus bedrijf met bevlogen medewerkers. Het vak wordt met passie uitgeoefend. Vrijwel alle onderwijs/arbeidsmarkt-gerelateerde projecten hebben een zekere maatschappelijke waarde, hetgeen ons inziens om méér vraagt dan vakmanschap alleen op het gebied van subsidies, doelgericht projectmanagement, projectadministratie (subsidiebeheer) en verantwoording (accountancy).

Naast inlevingsvermogen in het werkveld, is betrokkenheid bij de dagelijkse besognes van onze opdrachtgevers van eminent belang. Opdrachtgevers kunnen rekenen op kwaliteit, professionaliteit, proactief, "hands-on" en vooral “no nonsense”. Kernwaarden, die maatgevend zijn voor onze dienstverlening.